Muzikantenbank

Muzikantenbank

Local Music Muzikantenbank Landkaart

Plaats je oproep Gratis in de Landkaart. en vind een band

Local Music is Dé Muzikantenbank van Nederland waar je lokaal muzikanten kan vinden. Maak je muziek of zing je en wil je ontzettend graag muziek maken of wellicht een band vormen? Bij Local Music ben je precies aan het juiste adres. Het is heel simpel: Je maakt een profiel aan en plaats een oproep in de landkaart. Je oproep blijft 60 dagen live staan. Andere muzikanten of bands kunnen jou een bericht sturen. Zo kom je in contact via de muzikantenbank en vorm je binnen no time een band.

Dankzij de landkaart zie je eenvoudig wat voor muzikanten er bij jou in de buurt zijn. De icoontjes op de map geven aan om wat voor soort oproep het gaat. Zie je een drumstel op de map dan betekend het dat een drummer zicht aanbiedt of een band een drummer zoekt. Zie je een microfoon staan dan betekend het dat een zanger(es) zich aanbiedt of wordt gezocht. Kom in contact door het sturen van een berichtje of maak gratis je account aan en plaats je oproep in de muzikantenbank.

 

Voordelen van Muzikantenbank Local Music:

 • Gratis oproep plaatsen in de landkaart
 • Zoom in op je eigen stad/regio en zie direct wie zich aanbiedt op opzoek is
 • Unieke icoontje per categorie in de landkaart
 • YouTube video aan advertentie toe te voegen
 • Oproep blijft 60 dagen online
 • Filmpje dat laat zien hoe je een oproep plaatst in de muzikantenbank bij “Hoe werkt Local Music”

 

Maak je Profiel Aan!
Hoe werkt Local Music?

 

 

 

 

 

Wat is een muzikantenbank?

Een muzikantenbank is een online platform waar muzikanten en bands bij elkaar komen om te zoeken naar bijvoorbeeld nieuwe bandleden. Door het plaatsen van een gratis advertentie kom je gemakkelijk in contact met geïnteresseerde. Hierdoor kan je binnen no time een band vormen. Tegenwoordig bevindt iedereen zich veelal op internet. Waar je vroeger een oproep in bijvoorbeeld de supermarkt ophing, kan je nu eenvoudig via een online platform, genaamd muzikantenbank, in contact komen met muzikanten

.Love Music, Love Muzikantenbank

 

Wanneer is een muzikantenbank handig

Een muzikantenbank is handig wanneer:

 • Je als muzikant andere muzikanten zoekt om een band mee te vormen
 • Je als band een of meer nieuwe bandleden zoekt
 • Je als muzikant aansluiting wilt vinden bij een al bestaande band
 • Je als muzikant opzoek gaat naar andere muzikanten om gewoon eens mee te jammen
 • Je opzoek bent naar muzikanten voor een project

Waarom Local Music?

Local Music is anders dan andere. Waar andere muzikanten zich richten op het hele land of provincies, kan je bij Local Music direct zien wie er bij jou in de buurt of stad ook opzoek is. Dit kan heel gemakkelijk door middel van de Local Music Map. Mensen met een Local Music Page kunnen hier gratis een oproep plaatsen om hun zoektocht te starten. Door heel eenvoudig te filteren op het soort muzikant dat je zoekt weet je super snel wie er bij jou in de buurt ook graag samen muziek wilt maken.

Gratis & Eenvoudig Starten bij muzikantenbank Local Music

Local Music is gratis en eenvoudig te gebruiken. Start met het maken van je Local Music Page en plaats je advertentie op de Local Music Map. Voeg zoveel mogelijke relevante informatie toe aan je profiel om andere muzikanten een zo goed mogelijk beeld van je te geven. Voeg een foto van jezelf toe (het liefst natuurlijk 1 waar je met je instrument op staat). Ook kan je in je video laten inladen in je profiel. Dit kan bijvoorbeeld een opname van de huidige band zijn of de clip van het nummer dat je het liefst speelt of zing. Hoe persoonlijker je je Local Music Page maakt, hoe groter de kans is dat er iemand op reageert. Dus wacht niet langer en maak Gratis & Eenvoudig je Local Music Page Aan!

Maak je Profiel Aan!

Andere muzikantenbanken in Nederland

Naast Local Music zijn er ook nog andere te vinden in Nederland. Local Music heeft geprobeerd zicht zoveel mogelijk te onderscheiden van de rest. Vaak kan je alleen zoeken op provinciaal niveau terwijl je er wellicht helemaal niet op te wachten zit wekelijks 50 km met de auto af te leggen. Het is veel interessanter om te kijken om er bij jouw in de buurt (binnen straal van 5 a 10 km) muzikanten/bands in de buurt zijn die zich aanbieden om muziek te maken. Daardoor is het idee van Local Music ontstaan

Local Music 2017 - All Rights Reserved