Muzikanten Gezocht

Muzikanten Gezocht bij Muzikantenbank Local Music

Ben je opzoek naar muzikanten voor in je band? Bij Muzikantenbank Local Music ben je aan het juiste adres. Hier kan je binnen diverse categorieën opzoek gaan naar de juiste mensen voor in je band. Plaats je oproep gratis en eenvoudig in de landkaart. Andere muzikanten zien deze oproep en kunnen jouw vragen of ze in je band mogen spelen. Maak je Profiel Aan! 

Hoe werden vroeger muzikanten gezocht?

Tegenwoordig zoek je muzikanten via het internet, maar vroeger ging dat heel anders. Toen was er geen handig platform zoals Local Music om binnen één oogopslag te zien waar in de buurt of verderop in het land mensen opzoek waren naar jou. Oproepen werden toen vaak nog geplaatst in bijvoorbeeld het buurthuis, de supermarkt of op school. De band U2 is bijvoorbeeld begonnen doordat de drummer Laren Mullen jr. een oproep op het prikbord in de school hing. Hierdoor is het begin van de band ontstaan. Ook dat werkte dus best effectief, maar is eigenlijk niet meer van deze tijd!

 

Hoe zoek je tegenwoordig een band?

Tegenwoordig zoekt en doet iedereen eigenlijk alles wel via internet. Van de treintijden tot het weer, tot het kopen van een tv. Alles is mogelijk! Als alles mogelijk is via internet, dan is het vinden van muzikanten ook zeker mogelijk! Er zijn diverse manieren om als muzikant gezocht te worden. Marktplaats was in eerste instantie een soort van uitkomst. Helaas bleek dit niet de ultieme plek te zijn om een oproep te plaatsen. Op marktplaats zoek je eerder naar producten, dan naar muzikanten. Toen kwamen al snel de eerste muzikantenbanken om de hoek kijken. Dit zijn platformen speciaal gericht op de muzikanten met categorieën als  “muzikant gezocht” of “muzikant zoekt band”. Dit is toch wel dé uitkomst voor mensen die opzoek zijn naar een band en deze via internet bij elkaar willen vinden.

Muzikanten Gezocht

Muzikanten Gezocht via Landkaart Local Music

Hoe vorm je als muzikant de band?

Als je een account hebt aangemaakt op het muzikanten gezocht platform, kan je zelf een advertentie plaatsen. Hier kunnen toekomstige bandleden van jouw een reactie plaatsen waarom ze bij jouw in de band willen gaan spelen. Jij kan deze reactie beantwoorden en zo is het eerste contact gelegd. Daarna kan je heel makkelijk een datum en wat nummers afspreken en kan je de eerste jam avond organiseren.
Als jij ook opzoek bent naar een band, maak een account aan en plaats een gratis oproep in de categorie “Muzikanten Gezocht”.

Plaats je Oproep!
Local Music 2017 - All Rights Reserved