Hoe Werkt Local Music?

Op deze pagina staan een aantal veel gestelde vragen over de werking van Local Music. Klik op 1 van de vragen en hij klapt uit met het antwoord. Antwoord niet voldoende? Stuur je vraag dan naar info@localmusic.nl of vul het contact formulier in.

Hoe plaats ik een gratis oproep in de landkaart van Local Music?

Dit filmpje laat zien hoe je , nadat je een account hebt aangemaakt, je een gratis advertentie in de landkaart plaatst.
 

  

Hoe voeg ik een foto toe aan mijn oproep?

Het toevoegen van een foto zorgt ervoor dat er wel tot 4x meer op je oproep geklikt wordt. Een 4x grotere kans dus dat je muzikanten voor je band vindt. Dit onderstaande filmpje laat je zien hoe je een foto toevoegt nadat je je oproep af hebt. Veel succes. 

 

Hoe plaats ik een Youtube video in mijn oproep?

Een video toevoegen van een opname/optreden of van je favoriete band/artiest kan heel effectief zijn. Onderstaande filmpje laat zien hoe je een Youtube video insluit in je oproep. 

 

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Zodra je een band hebt gevonden en je account zou willen verwijderen, vul dan dit formulier in Een beheerder verwijderd je profiel definitief binnen 48 uur. Je krijgt hier persoonlijk bericht van.

Maak je Profiel!

Local Music 2017 - All Rights Reserved