Drummer gezocht door The Seventh Wave -

image
Video
https://www.youtube.com/watch?v=cTr6EeZQFig
Added jan 18, 2018 Location Nijmegen Views 313
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Description:

Band die al een paar bestaat, maar het een jaartje rustig aan heeft gedaan, zoekt een drummer.
Wil jij onderdeel uitmaken van een geoliede alternative-rock machine kom dan een keer mee spelen. We spelen ons eigen materiaal waar het afgelopen jaar nog behoorlijk aan geschaafd hebben.
We repeteren in nijmegen en hopen over een aantal maanden weer op te gaan treden met jou erbij. Vervolgens proberen we elk jaar een serie heel goeie gigs neer te zetten en samen te groeien met ons materiaal en de kwaliteit van de optredens.

We gaan geen referentie bands noemen. Hou je naast gewoon mooie liedjes van schurende gitaren maar ook van rare electronica in je rock dan ben je bij ons goed. Luister naar wat van ons materiaal online. Als je interesse hebt sturen we je ook nog wat nieuwer materiaal van het afgelopen jaar.

https://www.facebook.com/theseventhwaveband
https://www.youtube.com/channel/UCfq3yu8E6CuTpRvsMBB_vtQ
https://www.songkick.com/artists/8405723-seventh-wave-nl/gigography

Daarmee krijg je wel enigszins een beeld van wat wij doen.
We zoeken iemand die gewoon goen kan drummen en liefst al band ervaring heeft. Iemand die zowel bestaande partijen kan aanleren als goeie input geeft aan al het nieuwe materiaal dat we maken. Dat mag zo breed zijn als je zelf wil. Van jou vragen we dat je -net zoals wij- open staat voor het experiment, Voor jou als drummer zou dat kunnen betekenen dat je bv ook eens ‘n nummer met electronische percussie aan de slag gaat, mocht je dat leuk vinden.

Als je interesse hebt of nog wat info mist, neem gewoon even contact op via onderstaand formulier of op telefoon: 06 27 442 964

Tags:
Stationsplein 12, 6512 AB Nijmegen, Nederland

TO AUTHOR

Human test. Please input the result of 5+3=?

Local Music 2017 - All Rights Reserved