Bassist Gezocht

Bassist Gezocht Nederland

 

Bassist Gezocht

Bassist Gezocht

Hallo Bassist van Nederland, droom je er ook van om in een goede band te spelen? Eentje die het ver gaat schoppen, maar die net als alle andere bands klein moet beginnen? Bekend worden doe je niet zomaar, dat vergt tijd en energie! Ook jij zult net als iedere ander bassist zoeken naar die ene mogelijkheid om bekendheid te vergaren. Begin bij het begin en start met het zoeken van een band.

 

Wist je dat veel bands moeite hebben met het vinden van een goede bassist? Vaak wordt je onderschat en denkt men dat een basgitaar er niet zoveel toe doet! Laat ik je een ding vertellen: ze hebben het allemaal mis! Bassisten zijn onmisbaar! Een band kan niet zonder en heeft je nodig. Ik zeg altijd: een bassist vind je niet, die komt je toegewaaid. Want hoeveel geluk moet een band hebben om jouw  tegen het lijf te lopen. De basis van ieder nummer, naast de drum, ligt bij de bas gitaar. Bassisten zoeken altijd naar de juiste ondergrond waarop zangers, toetsenisten en gitaristen mee verder kunnen.

 

Daarom is het belangrijk dat “Bassist gezocht” iedere oproep van een band moet staan, want wij maken muziek! Dankzij ons komen gitaristen en zangers beter naar voren en kunnen ze ergens op terugvallen. We laten ons niet kisten, wij zijn nodig!

 

Begin met muziek maken, het leggen van die juiste basis en laat die lage tonen het land schudden op zijn grondvesten! Start je zoektocht en laat je gevonden worden op onze website: www.localmusic.nl! Het aanmaken van een account en plaatsen van jouw oproep is gratis (en dat blijft het ook). Plaats je oproep of zoek naar jouw juiste band in de Local Music Map. Succes!

Maak je Profiel Aan!
Local Music 2017 - All Rights Reserved